O nama

Dobro došli!

 

U svako doba godine priroda nam otkriva dio svojih ljepota. Pronađite ih sve na jednome mjestu! Proplanak Jarki čarobno je mjesto. Zimi, iznimno povoljan položaj u sjenovitoj sjevernoj kotlini zaslužan je za dugo zadržavanje snježnog pokrivača, na radost svih ljubitelja zimskih sportova. Tijekom cijele godine, Jarki su nezaobilazno odmorište planinara, a svi željni aktivnosti ili odmora na otvorenom, u prirodi, kod nas će zasigurno pronaći ono što traže.
Skijalište je tijekom zimske sezone u probnom pogonu. Posjećenost je uvijek iznimna, ponekad čak i neočekivano velika! Hvala svim posjetiteljima, a osobito onima koji su nam svojim savjetima i primjedbama pokazali kako Jarke učiniti još boljim.
Posjetite nas, uživajte, sugerirajte - mi smo tu zbog Vas! No, molimo za razumijevanje što Vam u ovom trenutku još ne možemo ponuditi kvalitetnu i kompletnu uslugu.
Jarki su se smjestili na sjevernom obronku planine Ivanščice (Ivonjščice kako je zovu Ivonjščuni), iznad grada Ivanca, a u blizini sela Prigorca.

 

 
Kako doći do nas?

Izletište jarki
Prigorec 150

Tel: +385 42 782 142
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Autom se (zimi uz odgovarajuću zimsku opremu), može doći do samog skijališta.
Do Ivanca se, ako dolazite iz smjera Zagreba, dolazi preko autoceste Zagreb-Krapina. Kod Sv. Križa Začretje izađite na odvojak za Ivanec.
Kada stignete u Ivanec, točnije u njegov strogi centar ("na špicu"), na križanju se uputite u smjeru Ivanščice, pokraj crkve, te uzbrdo sve do Prigorca. Na samom ulazu u Prigorec, nakon vodenice, na križanju ostanite na glavnoj cesti, tj. skrenite ulijevo. Na sljedećem križanju u Prigorcu skrenite desno, tj. uzbrdo, te vozite do kraja ceste.
Za ostatak puta zimi preporučamo lance na pogonskim kotačima. S lijeve strane počinje uređeni put, na čijem samom početku obično ima parkiranih automobila. Vozite oprezno jer zbog širine puta i zimskih uvjeta mimoilaženje s vozilima iz suprotnog smjera može biti otežano. Put će vas dovesti do samog skijališta, gdje vam je na raspolaganju i veće parkiralište.

View the embedded image gallery online at:
http://harjac.com/index.php/o-nama#sigFreeIdad93156c5a